Zin om eens lekker uit te gaan? Kom naar de 30+ dancing party!

40+ Singles Party is nu 30+ Dancing Party!
Om onze doelgroep beter te bedienen is ons concept in de zomer van 2017 omgezet
naar een dansfeest voor iedereen die 30 jaar of ouder is.

Hoe laat?
Vanaf 20.30 uur

 

Waar?
Landgoed Zonnestraal – Hilversum
Loosdrechtsebos 15/17

 

De Witte Valk – Zwaag
Dorpsstraat 175

 

Facebook
Volg alle details van 30+ Dancing Party

Lekker dansen op alle soorten muziek. 30+ Dancing Party vindt plaats op schitterende locaties in Nederland. Check de website voor een 30+ Dancing Party bij jou in de buurt.

 

30+ Dancing Party is laagdrempelig en een gezellig dansfeest voor iedereen die dertig jaar of ouder is. Kom leuk uitgaan, dansen, sjansen, kletsen of gewoon wat drinken. Onze DJ’s draaien alle hits van de 70’s tot en met de dansbare hits die nu in de top staan. Uiteraard zijn jullie verzoekjes ook van harte welkom.

 

Wil je niet tussen het jonge grut in de clubs staan, geen lange wachtrijen bij de entree en overvolle kroegen maar gewoon lekker los gaan op de muziek die jij kent van toen en nu, dan is dit feest echt wat voor jou. Gezellig uitgaan voor (jonge) ouders, singles en niet-singles, vrienden en vriendinnen.

 

Vier jij je verjaardag op een 30+ Dancing Party en/of kom je met meer dan 10 mensen, laat het ons vooraf weten en je krijgt elke 5e entree gratis.

 

Kosten voor 30+ Dancing Party zijn € 12,50 wanneer je jouw ticket online aanschaft t/m de laatste donderdag voor het feest. Deze tickets zijn inclusief parkeren, garderobe, toiletgebruik en warme en koude hapjes. Entree aan de deur is € 15,-.

5 belangrijke redenen om gezellig langs te komen
BEKIJK FOTO’S VAN DE 30+ DANCING PARTY

Bestel tickets en profiteer van de tijdelijke introductiekorting!

Voorverkoop in de ticketshop t/m de laatste donderdag voor het feest voor maar € 12,50! Zonder bijkomende kosten.
iDeal_betalen-zw
Tickets voor 30+ Dancing party koop je hier:
DANCING-PARTY.NL

Het ticket voor de 30+ Dancing Party is inclusief parkeren, garderobe, toiletgebruik en warme en koude hapjes. Komt allen en neem eventueel iemand mee!
Trek je stoute (dans)schoenen aan! Meld je nu aan voor een gezellige avond met de beste danceclassics, top 40, disco, soul, funk, rock ‘n’ roll, salsa, merengue en veel meer.

De 30+ Dancing Party vindt plaats op verschillende locaties in het land

waaronder het schitterende landgoed Zonnestraal

Kom alvast een beetje in de stemming! Kies hieronder een nummer dat je wilt beluisteren:

30+ Dancing Party is onderdeel van MusicParty4U.nl. MusicParty4U.nl is een samenwerkingsverband van Rich Go! Music – ingeschreven bij de KvK onder nummer 32105797 – en Hilhorst Grafische Vormgeving BV h.o. GrafiMedia Groep – ingeschreven bij de KvK onder nummer 32132797. Vestigingsadres: GrafiMedia Groep, Palmpolstraat 51, 1327 CB te Almere – BTW-nummer NL819137650B01. Met vragen over financiële transacties kunt u zich richten tot info@grafimediagroep.nl.