ZATERDAG 27 MEI 2017!

Zin om eens lekker uit te gaan? Kom naar de 40+ singles party!

Swingen op 70’s till now? Kom naar dit gezellige feest voor 40+ singles!

Hoe laat?
Vanaf 20.00 uur

 

Waar?
Zonnestraal
Loosdrechtsebos 15/17
1213 RH  Hilversum
(volg na de slagboom de bordjes met nummer 15/17)

 

Route!
Een uitgebreide routebeschrijving
staat op het ticket of kun je hier downloaden

 

Facebook
Volg alle details van 40+ Singles Party

Uniek in het Gooi en omstreken – Lekker dansen op alle soorten muziek. DJ Rich en DJ Herm draaien vanaf 20.00 uur de lekkerste nummers voor 40+ singles (en niet singles) die graag willen uitgaan; iedereen is welkom! Voor elk wat wils en verzoekjes draaien wij natuurlijk ook!

 

De 40+ Singles Party vindt plaats op het schitterende landgoed Zonnestraal op de grens van Loosdrecht en Hilversum. Centraal gelegen en zeer goed bereikbaar vanaf Utrecht, Amersfoort en Amsterdam. Deze unieke locatie heeft een ruime dansvloer, gezellige zitjes, balkon en grote bar. Gedurende de avond komen er geregeld warme en koude hapjes voorbij. Net als jij komen er ook mensen alleen of voor het eerst dus schroom niet: de sfeer is gezellig en ongedwongen! Onze hostesses zijn aanwezig om u eventueel de weg te wijzen.

 

Kosten voor de 40+ Singles Party in het Gooi zijn € 12,50 wanneer je jouw ticket hieronder online aanschaft t/m de laatste donderdag voor het feest. Deze tickets zijn inclusief parkeren, garderobe, toiletgebruik en warme en koude hapjes.

Entree aan de deur is € 14,-.

5 belangrijke redenen om gezellig langs te komen
BEKIJK FOTO’S VAN DE 40+ SINGLES PARTY OP 25 MAART!

Bestel tickets en profiteer van de tijdelijke introductiekorting!

Voorverkoop in de ticketshop t/m de laatste donderdag voor het feest voor maar € 12,50! Zonder bijkomende kosten.
iDeal_betalen-zw

Het ticket voor de 40+ Singles Party is inclusief parkeren, garderobe, toiletgebruik en warme en koude hapjes. Komt allen en neem eventueel iemand mee!
Trek je stoute (dans)schoenen aan! Meld je nu aan voor een gezellige avond met de beste danceclassics, top 40, disco, soul, funk, rock ‘n’ roll, salsa, merengue en veel meer.

HEB JE AL EEN ACCOUNT?

De 40+ Singles Party vindt plaats op het schitterende landgoed Zonnestraal

Kom alvast een beetje in de stemming! Kies hieronder een nummer dat je wilt beluisteren:

40+ Singles Party is onderdeel van MusicParty4U.nl. MusicParty4U.nl is een samenwerkingsverband van Rich Go! Music – ingeschreven bij de KvK onder nummer 32105797 – en Hilhorst Grafische Vormgeving BV h.o. GrafiMedia Groep – ingeschreven bij de KvK onder nummer 32132797. Vestigingsadres: GrafiMedia Groep, Palmpolstraat 51, 1327 CB te Almere – BTW-nummer NL819137650B01. Met vragen over financiële transacties kunt u zich richten tot info@grafimediagroep.nl.