Bio DJ Herm

DJ Herm

Veelgevraagde DJ op diverse feesten
DJHermie2
DISCO/DANCE CLASSICS0%
NEDERLANDSTALIG0%
MIX0%
POP0%

Het geheim van DJ Herm

Op zeer jonge leeftijd werd Herman gevraagd voor de ziekenomroep Hilversum (RANO) de technische verantwoording op zich te nemen voor een “in huis” radioprogramma in een verzorgingshuis. Na vijf jaar stopte het programma.

 

Gezien het feit dat het bloed kruipt waar het niet gaan kan, besloot hij samen met een van zijn muzikale vrienden een kleine drive-in show te beginnen. Ze waren toen 17 jaar. Wat eenvoudig begon, is in de ruim twintig jaren daarna uitgegroeid tot wat nu MusicParty4U! is.

Zo heeft DJ Herm aan de basis gestaan van het Koninginnedag-feest in Hilversum. Iets wat later uitgegroeid is tot het muziekevenement van 26 en 27 april met grote podia met diverse DJ’s en MC’s.
Sinds de oprichting van de drive-in show in 1990 is hij veel gevraagd als DJ op bruiloften, bedrijfs- en jubileafeesten en heeft hij als DJ in verschillende discotheken/dancings/cafés en op allerlei feesten in Nederland gedraaid; o.a. Café De Doelen, Bombarde, Havana, Gooiland, Baccara en café NulVijf&Dertig te Hilversum. Maar ook feesten en het NK waterskiën bij Wet ‘n Wild te Alphen aan de Rijn. Bedrijfsfeesten voor Le Meridien Apollo Hotel te Amsterdam, Rabobank Nederland in de Jaarbeurs te Utrecht. e.v.a.

MusicParty4U! is niet compleet zonder DJ Rich. Meer weten?
MusicParty4U! is niet compleet zonder DJ Klaas. Meer weten?
MusicParty4U! is niet compleet zonder DJ Gertjan. Meer weten?