Bio DJ Gertjan

DJ Gertjan

Extra “sabor” op jouw feest
DJGertjan
LATIN0%
DANCE CLASSICS0%
TOP 400%
HOUSE0%

Zo voorziet DJ Gertjan jouw feest van extra “sabor”

Op zijn twaalfde stond DJ Gertjan al op de klassenavonden met vinyl en twee oude Philips pick-ups te draaien. Later werkte hij als DJ bij enkele lokale piratenstations en de lokale omroep, gevolgd door vele drive-in shows.

 

Via DJ Rich belandde hij bij discotheek Bombarde, waar hij elke vrijdag avond top 40 hits en danceclassics ten gehore bracht. In de jaren daarna was hij regelmatig te zien in Feestcafé Essepoester, Grandcafé Gooiland en de Braziliaanse bar Axé Brasil/Madalena.

Daarnaast was hij actief in het organiseren van grote tropische, Latin en Braziliaanse feesten, waar hij vaak ook zelf als Latin DJ optrad. Voor een tropische avond met Salsa, Bachata, Merengue of Braziliaanse muziek kun je dan ook prima bij hem terecht.

 

Presenteren kan hij zowel in het Nederlands, Spaans als Portugees. DJ Gertjan is van alle markten thuis, dus ideaal voor feesten en bruiloften met verschillende nationaliteiten, leeftijden en muzieksmaken. Met zijn gemengde danceclassics, top 40, house en vrolijke Latin muziek heeft hij al menig feest van extra “sabor” voorzien.

MusicParty4U! is niet compleet zonder DJ Rich. Meer weten?
MusicParty4U! is niet compleet zonder DJ Herm. Meer weten?
MusicParty4U! is niet compleet zonder DJ Klaas. Meer weten?