Themafeesten

Themafeesten

Je wilt een ander feest? Organiseer een themafeest!

Een themafeest is compleet door ons te verzorgen. Vanaf 25 personen zelfs te boeken met locatie en catering. Maar ook als je zelf een themafeest organiseert is MusicParty4U! de juiste keus.
Wij draaien jouw themafeest tot in de kleinste details en zoals je dat in gedachten hebt.

MP4U_plaatje
Vout feest

Een feest waar alles vanaf het begin fout verloopt maar… met een zeer goede afloop!

 

Het gezelschap komt onverwachts binnen en er is hilariteit alom. Dan moet er toch wat van gemaakt worden en dat gebeurt dan ook met hulp van onze “flodder-achtige” acteurs/actrices en DJ.

 

De juiste muziek, gezellige spelletjes waar aan teamwork wordt gedacht, goed en spectaculair entertainment en plezier voor iedereen. Waar je jezelf kunt zijn en schaamte ver te zoeken is. Alles mag en niks moet. Het geheel onder het genot van goed en lekker eten en natuurlijk genoeg drank voor de liefhebbers.

 

Kortom: Een knalfeest! Erg vreemd maar toch heel lekker!

MP4U_plaatje
The great 70’s, 80’s, 90’s & 00’s

Een feest waarin je je “back” in de 70′s, 80′s, 90′s & 00’s waant! Eigenlijk zegt de naam al genoeg!

 

De juiste entourage om terug te keren naar maar liefst de jaren 70, 80, 90 & 00. Een aangepast decor, aangepaste kleding en natuurlijk de echte muziek uit die geweldige jaren.

 

Ook hier veel entertainment van de DJ, zangers/zangeressen en vooral jouw gezelschap met nooit uit het oog verliezend dat we even zo’n kwart eeuw terug in de tijd zijn. Voor de oudere jongeren jeugdsentiment en voor de minder oudere jongeren… was ik maar eerder geboren.

 

Kortom: Back to the 70′s, 80′s, 90′s & 00’s! Voor jong en oud even feestelijk terug in de tijd!

MP4U_plaatje
Hollandse avond

Wij houden van Oranje en zijn trots op ons “kikkerlandje”.

 

Ouderwets oergezellig met bijvoorbeeld het spel “Ik hou van Holland” en meer echte Hollandse activiteiten en hapjes. Entertainment met Nederlandstalige muziek waarbij de klompendans natuurlijk niet mag ontbreken. Voel je lekker thuis.

 

En zelfs een echte Nederlandse artiest die de sfeer nog meer weet te verhogen.

 

Kortom: Hollandser kan niet! Rood Wit Blauw is waar ik van hou!

MP4U_plaatje
Fiesta tropical

Een feest in tropische en zomerse sferen!

 

Waan je op een tropisch eiland; palmbomen, zon, zee, strand, luchtige kleding en heerlijke zomerse muziek. Salsa, merengue, reggaeton, bachata maar ook lekkere Braziliaanse en Spaanse nummers.

 

Een zonovergoten entourage en aankleding. Eens de moeite waard in plaats van een verre zonvakantie.

 

Kortom: Ritmo y Fiesta caliente!

MP4U_plaatje
POPKwizz

De POPKwizz is een spel waarin heden en verleden samen komen in een avondvullend muzikaal programma. De POPKwizz is voor spelers van 18 tot 80 jaar en door iedereen te spelen. Plezier staat voorop!

 

In meerdere speelrondes worden vragen gesteld die alle aspecten van muziek belichten. Zo zijn er speelrondes waarin de artiest en het nummer mag worden geraden, tevens zijn er ook rondes waarin een gemeenschappelijk woord of thema mag worden gevonden. Iedereen kan meedoen want er zit voor iedere deelnemer iets in dat hij of zij herkent. De muziek is zeer divers en herkenbaar.

MP4U_plaatje
30+ Dancing Party

30+ Dancing Party is laagdrempelig en een gezellig dansfeest, op verschillende locaties in het land, voor iedereen die dertig jaar of ouder is. Kom leuk uitgaan, dansen, sjansen, kletsen of gewoon wat drinken. Onze DJ’s draaien alle hits van de 70’s tot en met de dansbare hits die nu in de top staan. Uiteraard zijn jullie verzoekjes ook van harte welkom. Lekker los gaan op de muziek die jij kent van toen en nu, dan is dit feest echt wat voor jou. Gezellig uitgaan voor (jonge) ouders, singles en niet-singles, vrienden en vriendinnen.

 

Is er ook een 30+ Dancing Party bij jou in de buurt? Kijk op de website of stuur ons een bericht en we kijken of er een 30+ Dancing Party bij jou in de buurt georganiseerd kan worden.

MP4U_plaatje
80’s Night Out

Celebration!!!

 

Heb jij ook fijne herinneringen aan die fantastische jaren 80? Onderga dit avondje uit in de 80’s.
Fluorkleding, leggings, haarlak, beenwarmers, zweetbandjes, schoudervullingen, hanekammen en work-outs.

 

ALLEEN muziek uit de jaren 80!!! Eighties verantwoord 😉

MP4U_plaatje
Meer feesten

Heb je zelf ideeën voor een feest? Wil je iets heel anders? Vraag naar de mogelijkheden!

 

Neem dan contact met ons op!

Voor onze themafeesten geldt:
Tijdsduur: in overleg
Aantal personen: vanaf 25
Eten en drinken: Warm en/of koud maaltijdbuffet. Onbeperkt binnenlands gedestilleerd.
Kosten: vanaf € 75,- per persoon

 

Aanvullende mogelijkheden zoals dessertbuffet, gastoptredens en eigen wensen.