Bio DJ Klaas

DJ Klaas

Iedere avond volle bak
DJKlaas-zspiegel
TOP 400%
DANCE CLASSICS0%
HOUSE0%
SKIHUT0%

Hoe DJ Klaas volle bak haalt

DJ Klaas zijn loopbaan begon met een geintje en veel bluf. Hij overtuigde de DJ in het voormalige café Het Dwaallicht in Hilversum dat hij beter kon draaien dan de andere DJ’s.

 

Zo kwam het dan dat hij de vrijdagavond erna stond te draaien voor een bomvol café. Het werd een succes en hij kon vervolgens iedere vrijdag komen draaien. Die avonden draaiden hij veelal classics.

 

Later werd hij door DJ Rich gevraagd of hij ook in Bombarde wilde draaien. Ook daar ging hij de uitdaging aan en deed zijn skills op cd en “ouderwets” vinyl.

Van het één kwam het ander en in korte tijd was DJ Klaas een veel gevraagd DJ in de Hilversumse wandelgangen. Zo draaide hij ook in Café de Doelen op vrijdagmiddag en later ook de avonden in het weekend. Toen Bombarde in 1999 zijn deuren sloot, werd Klaas meegenomen naar het nieuwe concept: danscafé Havana. Het concept; salsa en snelle, korte platen in skihut-stijl. Het werd een groot succes, iedere avond volle bak. Momenteel draait DJ Klaas veel voor drive-in shows en bij MusicParty4U!.

 

Zijn genre is top 40, danceclassics, house en gezellige feestmuziek!

MusicParty4U! is niet compleet zonder DJ Rich. Meer weten?
MusicParty4U! is niet compleet zonder DJ Herm. Meer weten?
MusicParty4U! is niet compleet zonder DJ Gertjan. Meer weten?